tervetuloa kyltti tarrat

Häiden tervetuloa kyltti toivottaa vieraat tervetulleeksi

Erilaiset kyltit ovat olleet viime vuosina suuressa suosiossa häätilan somistuksessa. Kylteillä saa kivasti personoitua juhlaa hääparin näköiseksi sekä ne toimivat myös informatiivisena elementtinä tilassa. Hääjuhlan tervetuloa -kyltti toimii usein juhlapaikan sisääntulossa, mutta osa hyödyntää sitä myös jo kirkolla. Kyltti toimii myös eräänlaisena opasteena vieraille, jotta he voivat varmistua olevansa oikeassa paikassa.

 

Tervetuloa -kyltin tulisi olla riittävän iso ja helposti luettavissa. Kyltti voi olla pystysuuntainen, vaakasuuntainen tai vaikkapa neliö, mutta sen koko kannattaa olla vähintään 40 x 40 cm, jotta teksti on helposti luettavissa myös etäämmältä. Tervetuloa -kylttinä toimii loistavasti esimerkiksi peilit, vanerilevyt ja akryylilevyt. Valmiin kylttien hinnat pyörivät yleensä 50 eurosta ylöspäin, mutta kyltin saa edullisesti toteutettua pienemmälläkin budjetilla.

 

 Akryylikylttiin saa kätevästi kirjoitettua valkoisella permanenttitussilla läpi. Jos oma käsiala epäilyttää, voi tekstit tilata helposti asennettavina vinyylitarroina. Tarrat tulevat valmiiksi leikattuina teidän omilla teksteillä. Mikäli DIY jutut eivät ole teidän juttu, voi valmiin kyltin tilata esimerkiksi painotalosta.

 

 

Tervetuloa -kyltti on kaunis jo sellaisenaan, mutta sitä voi tarvittaessa vielä tuunata lisää. Esimerkiksi kuivakukka-asetelmat, köynnökset ja helium ilmapallot tekevät kyltistä näyttävämmän. Kylttiä valitessa on hyvä huomioida myös sen esillepano. Kyltin saa helposti asetettua esimerkiksi maalaustelineeseen, joita saa muutamalla kympillä kaupoista. Mikäli juhlatilassa on ripustusmahdollisuus, voi kyltin ripustaa esimerkiksi katosta roikkumaan.