Kaasojen valinta ja kaasokosinta

Kaasojen valinta ja kaasokosinta

Kaason tehtävä on kunnia-asia ja siihen valitaankin usein itselle läheinen henkilö, kuten oma sisko/siskot tai ystävä/ystäviä. Kaasoja voi olla yksi tai useampi ja usein valintaa ei tehdä niinkään kaasojen määrä edellä, vaan valintaan vaikuttavat muut tekijät. Häiden koosta riippuen kaasolla saattaa olla useitakin eri tehtäviä ennen häitä, häiden aikana ja joskus vielä häiden jälkeenkin. Yksi iso yksittäinen kaason tehtävä on polttareiden järjestäminen. Jos häihin on palkattu hääsuunnittelija, se usein osaltaan vapauttaa kaasoa käytännön järjestelyistä. Kaason tehtävä ei kuitenkaan yleensä ole nimellinen ja tehtävän hoitaminen voi viedä kaason omaa aikaa enemmän kuin osaisikaan ennalta ajatella. 

Miten pyytää kaasoa tähän tärkeään tehtävään? Osa kaasoista saattaakin ennalta odottaa tätä tärkeää kysymystä, mutta tapoja sen esittämiseen on monia. Amerikassa suuren suosion saaneet kaasokosintalahjat ovat nyt myös yleistyneet Suomessa. Monesti kaasokosintalahjat ovatkin häiden ensimmäinen hankinta. Kaasokosinta on ainutlaatuinen tapa pyytää  kaasoa tärkeään tehtävään, jota varmasti tuleva kaaso arvostaa. Kaasokosinta osoittaa myös kaason valinnan merkityksellisyyttä sekä  arvostusta tehtävää kohtaan, joten siihen kannattaakin panostaa. 

 

 

Kuten lahjojen valinnassa yleensä, myös kaasokosinnassa on hyvä pohtia minkälaiset kaasokosintalahjat olisivat juuri sinun kaasoille sopivat. Edullisin tapa kosia kaasoa on henkilökohtainen kirje tai kortti. Moni kuitenkin haluaa yhdistää sen joko lahjaan tai lahjapakkaukseen, jonka sisältö on tarkoin mietitty kaasoa ajatellen. Lahjapakkaukset voivat sisältää esimerkiksi kuohuvaa, makeisia tai ihonhoitojuttuja. Huolella mietitty ja personoitu lahja on kuitenkin suositumpi vaihtoehto pelkän tuotepakkauksen tai lahjakortin sijaan. Personoitu lahja on kaunis osoitus siitä, että olet suunnitellut lahjan juuri sinun kaasoa ajatellen. 

 

Bo+Peach Co valikoimasta löydät personoituja kaasokosinta -lahjoja, jotka ovat olleet mukana jo miltei sadassa kaasokosinnassa tänä vuonna. Lahjassa yhdistyvät käytännöllisyys, henkilökohtaisuus sekä visuaalisen kauniit yksityiskohdat. Lahjasta löytyy hääteemaan ja kaason rooliin liittyvä tuote, kuten unimaski, mutta myös tuotteita, jotka eivät liity suoraan häihin ja näin ollen ovat käytettävissä häiden jälkeenkin. Lahjaa on myös helppo itse muunnella ja osa morsiamista onkin lisännyt pakkaukseen itse kirjoittamansa kirjeen tai suklaata. Toinen suuren suosion saanut kaasokosintalahja on satiiniset aamutakit. Mikä olisikaan ihanampaa kuin pukea hääaamuna silkkisen pehmeä aamutakki ylleen ja nauttia lasi kuohuvaa meikin ja kampausten lomassa. Takit voi tilata ilman painatusta, kaasotekstillä tai esimerkiksi nimellä. Kokemuksemme mukaan takkeja käytetään myös paljon häiden jälkeen, mikä tekee lahjasta erityisen mieluisan. 
Ihania kaasokosintahetkiä🤎