Toimitusehdot

Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä 

Bo + Peach Co on verkkokauppa, jossa tuotteiden myyjänä toimii Bo + Peach Co (y-tunnus 3211131-1).

1 Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan ostoskorin kautta. Tekemällä tilauksen asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin. Jos tilauksessa ilmenee ongelmia, ilmoitetaan siitä asiakkaalle sähköpostitse pikimmiten.

2 Maksut, hinnat ja maksuehdot

Tuotteiden hinnat ovat verkkokaupassa näkyvät hinnat. Kaikki hinnat sisältävät suomen voimassa olevan arvonlisäveron. Bo + Peach Co pitää oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: 

 • Pankkimaksut
 • Korttimaksut
 • Mobiilimaksut
 • Lasku & osamaksu (Klarna Bank AB)

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Bank AB (publ), joka on rekisteröity Ruotsin yritysrekisteriin numerolla 556737-0431 ja jonka päätoimipaikka on Sveavägen 46, 111 34 Tukholma ("Klarna", "me", "meidän" tai "meitä") on rekisterinpitäjä EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") tarkoittamalla tavalla. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä ota yhteyttä tietosuoja-asioista vastaavaan tiimiimme osoitteessa  tietosuoja@klarna.fi. Klarnan tietosuojailmoituksen löydät täältä.

  3 Toimitustapa, toimitusaika ja toimituskulut

  Tuotteet valmistetaan ja toimitetaan niin pian kuin mahdollista. Tuotteet postitetaan viimeistään 7 arkipäivän kuluessa tilauspäivästä alkaen. Tuotteet postitetaan Postilla, joko kirje- tai pakettipalvelulla. Postituksessa kestää 2-5 arkipäivää postitustavasta riippuen. Postikulut määräytyvät Postin voimassa olevan kuluttajahinnaston mukaisesti. Pidätämme oikeuden toimitushintojen muutoksiin.

  4 Vaihto ja palautusehdot

  Tilaustöillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tilaustöillä tarkoitetaan nimikoituja tai muuten asiakkaan toiveiden mukaan kustomoituja tuotteita.

  Kustomoimattomilla tuotteilla on kuluttajasuojan mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme bopeachco@gmail.com. Vaihdosta tai palautuksesta aiheutuneet pakkaus ja postituskulut veloitetaan asiakkaalta. Palautuskustannus on tuotteen ostossa oleva postitusmaksu. Asiakas vastaa tuotteen asianmukaisesta pakkaamisesta palautuksissa. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. 

  Mikäli tuote katoaa postissa tai rikkoutuu kuljetuksen aikana, on siitä viipymättä ilmoitettava asiakaspalveluumme bopeachco@gmail.com. Vahinko- ja reklamaatio tapauksissa toimitamme korvaavan tuotteen veloituksetta. 

  6 Muuta

  Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilauksen tekemistä tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.