Toimitusehdot

Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä 

Bo + Peach Co on verkkokauppa, jossa tuotteiden myyjänä toimii Bo + Peach Co (y-tunnus 3211131-1).

1 Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan ostoskorin kautta. Tekemällä tilauksen asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin. Jos tilauksessa ilmenee ongelmia, ilmoitetaan siitä asiakkaalle sähköpostitse pikimmiten.

2 Maksut, hinnat ja maksuehdot

Tuotteiden hinnat ovat verkkokaupassa näkyvät hinnat. Kaikki hinnat sisältävät suomen voimassa olevan arvonlisäveron. Bo + Peach Co pitää oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: 

 • Pankkimaksut
 • Korttimaksut
 • Mobiilimaksut

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot


  3 Toimitustapa, toimitusaika ja toimituskulut

  Tuotteet valmistetaan ja toimitetaan niin pian kuin mahdollista. Tuotteet postitetaan viimeistään 7 arkipäivän kuluessa tilauspäivästä alkaen. Tuotteet postitetaan Postilla, joko kirje- tai pakettipalvelulla. Postituksessa kestää 2-5 arkipäivää postitustavasta riippuen. Postikulut määräytyvät Postin voimassa olevan kuluttajahinnaston mukaisesti. Pidätämme oikeuden toimitushintojen muutoksiin.

  4 Vaihto ja palautusehdot

  Tilaustöillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tilaustöillä tarkoitetaan nimikoituja tai muuten asiakkaan toiveiden mukaan kustomoituja tuotteita.

  Kustomoimattomilla tuotteilla on kuluttajasuojan mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme bopeachco@gmail.com. Vaihdosta tai palautuksesta aiheutuneet pakkaus ja postituskulut veloitetaan asiakkaalta. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. 

  Mikäli tuote katoaa postissa tai rikkoutuu kuljetuksen aikana, on siitä viipymättä ilmoitettava asiakaspalveluumme bopeachco@gmail.com. Vahinko- ja reklamaatio tapauksissa toimitamme korvaavan tuotteen veloituksetta. 

  6 Muuta

  Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilauksen tekemistä tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.