UKK

Mistä tuotteet ovat peräisin?

Tuotteet ostetaan pienissä erissä useilta eri valmistajilta ympäri maailman. Asioimme pääasiassa valmistavien yritysten kanssa suoraan, jolloin voimme varmistua tuotteiden alkuperästä ja laadusta.

Miten tuotteita on saatavilla?

Toiminta supistuu 1.1.2024 alkaen yrittäjän siirtyessä palkkatyöhön takaisin. Tuotevalikoimasta poistuvat lahjapakkaukset, nimikoidut termosmukit, bestman tuotteet sekä pienet tarratuotteet. Valikoimassa pysyvät morsiusaamutakit, kylttitarrat sekä yksittäisiä pienempiä myyntieriä lahjavalikoimasta. Voimassa oleva tuotevalikoima ja yksittäiset tuotteet vaihtelevat vuoden mittaan sekä osaa tuotteista on saatavilla vain ennakkomyynnin kautta. Jos ihastut johonkin tuotteeseen, kannattaa se tilata viipymättä, sillä tuotetta ei välttämättä ole saatavilla varaston loputtua. Kaikki uudet tuotteet sekä varastontäydennykset julkaistaan Instagramissa, joten kannattaa ottaa meidän insta bo_peach_co seurantaan!

Mitkä tuotteet ovat ennakkomyynnissä?

Vuoden 2024 ennakkomyyntituotteet ovat satiiniset morsiusaamutakit sekä sydänaurinkolasit. Vuoden 2024 ennakkomyynti on päättynyt.

Missä tuotteet valmistetaan?

Kaikki painatus- ja leikkaustuotteet tehdään Porissa käsityönä tilauksesta.

Voiko tervetuloa kyltin tarramalleja muuttaa?

Verkkokaupasta tilatut tarrat tehdään kuten mallit -kuvissa tekstit on. Tarroihin ei ole mahdollista tehdä muutoksia. Mikäli kuitenkin haluat muuttaa tarramallia, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse. Muutostöihin tulee suunnittelusta lisähinta alk. 7 eur riippuen muutosten määrästä.

Kuinka kauan tuotteiden toimittaminen kestää?

Tuotteet valmistetaan mahdollisimman nopeasti tilauksen saavuttua, yleensä 2-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Postituksessa kestää n 2-3 arkipäivää paketeilla ja 1.lk kirjepostissa noin 4-7 arkipäivää. Emme vastaa Postin mahdollisista viivästyksistä kuljetusajoissa. Sesonkiaikana kesä-elokuussa toimitusajat voivat olla pidempiä, joten tämä kannattaa huomioida tilausta tehdessä.

Onko tilaustani mahdollista saada nopeammin? 

Mikäli tilaustilanne sen sallii, voidaan mahdollisuuksien mukaan nopeuttaa tilauksen valmistamista. Jos tilauksellasi on kiire, mainitsethan siitä tilaushuomautuksissa.