Häiden pelit ja leikit

Häiden ohjelma on varmasti monia mietityttävä asia.Hääpäivä rakentuu suunnitellun aikataulun ympärille ja perinteiseen hääohjelmaan voi lisätä pieniä ohjelmanumeroita tai pelejä. Helpottaaksemme ohjelman suunnittelua, loimme nämä Canvan muokattavat mallipohjat käyttöösi.HÄIDEN OHJELMA -PELIT JA LEIKIT

Häiden ohjelma on varmasti monia mietityttävä asia. Hääpäivä
rakentuu suunnitellun aikataulun ympärille ja perinteiseen hääohjelmaan voi lisätä pieniä ohjelmanumeroita tai pelejä. Osa hääpareista ei halua pelejä tai leikkejä lainkaan, kun taas osalla niitä on runsaasti. Lataa vierasbingo TÄSTÄ.

Ohjelmanumerot voivat olla esimerkiksi puheita, pelejä
ja leikkejä tai musiikkia. Häissä on yleensä jonkun verran odottelua, joten voi olla hyvä varata jokin ohjelmanumero häävieraille, vaikka varmuuden vuoksi yllättävän tauon varalle. Haastavana voi olla miettiä, mikä määrä ohjelmaa on liikaa tai puolestaan jos ohjelmaa ei ole, viihtyvätkö vieraat. Lataa sanaetsintä TÄSTÄ.

Hääpelejä ja leikkejä voi järjestää myös niin, että ne ovat osa muuta ohjelmaa, joko vain hääparin toteutettavissa, vieraiden itsenäisesti toteutettavissa tai yhdistelmä molempia. Kaikki eivät halua osallistua peleihin tai leikkeihin, ja tämä kannattaakin pitää mielessä niitä suunniteltaessa. Lataa hääparivisa TÄSTÄ.

Nappaa kuvien vieressä olevista linkeistä ilmaiset mallipohjat käyttöösi. Mallit ovat muunneltavissa juuri teidän häävärien ja mieltymysten mukaan.  Hauskaa pelien suunnittelua!
 Lataa hääpuhebingo TÄSTÄ.

OHJEVIDEO