tutustu tarinaamme

Bo + Peach Co tarina sai alkunsa vuonna 2021 yhden naisen intohimosta kauniisiin lahjoihin ja käsillä tekemiseen. Pienryrityksemme sijaitsee Porissa, mutta verkkokauppamme ansiosta voimme palvella asiakkaitamme ympäri suomen.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!


Ketä olemme?

Olen 36 vuotias porilainen pienyrittäjä, koulutukseltani KTM ja se tyyppi, joka on aina pitänyt käsillä tekemisestä ja visuaalisesti kauniista asioista. Näiden seikkojen pohjalta syntyi keväällä 2021 Bo+Peach Co. Tarjoamme asiakkaillemme lahjatuotteita, jotka ovat huolella mietittyjä, laadukkaasti valmistettuja, visuaalisesti kauniita sekä samalla henkilökohtaisia.

Mitä teemme?

Valikoimastamme löydät kauniisti viimeisteltyjä lahjatuotteita, ylellisiä satiinitakkeja, kaaso-ja bestmanlahjoja sekä kustomoituja somistetarroja. Sesonkien mukaan saatavilla on myös sesonkiin sopivia muita tuotteita. Toimintamme keskiössä on aina laadukkaat ja kauniit tuotteet. Tästä syystä maahantuomme itse tuotteemme, jolloin voimme varmistua tuotteidemme laadukkuudesta ja toteuttaa asiakkaidemme huippuja toivetuote -ideoita.

Tervetuloa mukaan!

Suurin osa tuotteistamme on kustomoitavissa asiakkaan toiveiden mukaan, jolloin voimme tarjota yksilöityjä tuotteita - niihin elämän parhaimpiin hetkiin. Teemme mielellämme asiakkaidemme ideoista totta ja kehitämmekin tuotevalikoimaamme toiveiden mukaan. Tervetuloa mukaan seuraamaan meidän yrityksen matkaa InstagramissaTikTokissa ja Facebookissa.


Unelmamme on valmistaa kauniita lahjoja...

elämäsi parhaimpiin hetkiin