Meistä

Bo+Peach Co on keväällä 2021 perustettu Porilainen lahja-, hää- ja tarratuotteiden verkkokauppa. Idea yritykseen lähti tarpeesta tuoda markkinoille kauniita ja personallisia lahjatuotteita, jotka ovat kustomoitavissa asiakkaan toiveiden mukaan ajasta ja paikasta riippumatta. Muotoonleikatuilla tarroillamme pystymme tekemään kuluttajille kustannustehokkaasti tarratuotteita, joita ei joko eräkoon tai hinnan takia ole mahdollista muualta suomesta tilata.

 

Myytävät tuotteet ostetaan ulkomaisilta luotettavilta toimittajilta ja kustomoidaan suomessa, juuri toiveidesi mukaan. Tuotevalikoimamme laajenee koko ajan ja kesäsesonkina toukokuusta elokuuhun tuotevalikoima on laajempi.  Koska olemme kuitenkin pienyritys, on varastotilamme rajalliset. Tästä syystä suosittelemmekin aina asiakkaitamme tilaamaan tuotteet hyvissä ajoin, jotta tuotteita on varmasti saatavilla.

 

Tervetuloa seuraamaan meitä Instagramissa, TikTokissa ja Facebookissa. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita lahjatuotteita, jotka aidosti ilahduttavat saajaansa ja otamme aina innolla vastaan ehdotuksia uusista tuoteideoista. Mikäli sinulla on kysyttävää meiltä, meihin saat yhteyden sähköpostilla bopeachco@gmail.com tai kaupan chätin kautta 🤎